Zonen en dochter 2016/2017

Zonen en dochters van Amersfoort 2017 sloot af met een

SPETTERENDE OPENING OP 14 APRIL

in PAVILJOEN ZONNEHOF

Het project zonen en dochters van Amersfoort brengt examenleerlingen in contact met kunstenaars uit Amersfoort. De ontmoetingen zijn een bron van inspiratie voor de leerlingen, zichtbaar in een beeldende reactie op het werk van de kunstenaars. Het levert de leerlingen inspiratie en motivatie en een voorbeeld van de beroepspraktijk. Het is dan ook mede als oriëntatie op de beroepspraktijk opgenomen in hun programma toetsing en afsluiting voor het examen. In de loop van het project komen de leerlingen in gesprek met de kunstenaars. De gesprekken dragen bij aan het ontwikkelen van een kunstvisie bij de examenleerlingen.
Deelnemende scholen: Corderius-College, Vathorst College, Farel College, Het Nieuwe Eemland, VO ’t Atrium.
Organisatie project Zonen en dochters: Corderius College, Vathorst College, Scholen in de Kunst,
Lokaal 4, StadsGalerij.
Deelnemende kunstenaars: Anna Skubisz, @Ayuk Kuperus, Christiaan Schuinder, Doke Melman, Hanna van Doornum, Hannah Blom, John Konijn, Krista Israel, Mardoe Painter, Mathieu Klomp, Yasmin Veenstra.

En natuurlijk een vet funky optreden van:

Three Little Clouds

Three Little Clouds is een trio dat bestaat uit rap, bas, gitaar en drums bespeeld door Joèl Soedito (20), Marijn de Zwart (20) en Tobias de Zwart (22). De formatie speelt samen sinds 1 februari 2016, de dag dat zij een appartement op het industrieterrein in Amersfoort konden huren. Voorheen was muziek maken een individuele kunst voor ieder. Vanaf het wonen op de Isselt konden de drie dagelijks in een band formatie oefenen om zo een funk party set te creëren.

De drie jongens gaan door het leven als broers, die samen wonen, repeteren en chillen. Je zult ze maar zelden gescheiden van elkaar zien. Het belangrijkste aspect in hun leven is plezier maken.
Dit komt ook naar voren tijdens een optreden, waarin er gedanst, gesprongen en gelachen wordt.