Ik ben langs geweest bij Christiaan Schuinder die veel gebruik maakt van abstracte vormen. Hij geeft deze een ‘industrial look’ is mijn mening. Volgens Christiaan “moet de vorm het verhaal vertellen”. Nu ben ik niet de beste in compleet abstract werken, dus heb ik me meer gefocust op ‘the industrial look’ van zijn werk dan op het abstracte. Ik heb wel geprobeerd om de vorm een suggestie van een beweging te geven. Zo is een deel van de rok hoger om de suggestie te creëren dat de persoon die het draagt de rok omhoog houd met zijn/haar armen.

Het werk wat ik gemaakt heb is een jurk van kippengaas en een zelf gemaakt bovenlichaam gemaakt van een opgevuld T-shirt en ducttape. Alle elementen van het werk zijn aan elkaar verbonden met ducttape.
Het werk staat op een zelf gemaakte standaard en heeft als titel “5 rollen ducttape’.